Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis!    Topkwaliteit voor een lage prijs!    Hoge klanttevredenheid!

Onderhoud voor je fiets

Goedkope fietsonderhoud artikelen kopen?

Een fietsenmaker is niet meer nodig, want je kunt zelf je fiets onderhouden. Als er bepaalde onderdelen aan je fiets kapot zijn, kun jij zelf nieuwen plaatsen met geschikt gereedschap. Of vind je het gewoon leuk om aan je fiets te sleutelen, dat kan natuurlijk ook.

De juiste fietsonderhoud producten kopen?

De onderhoud van een fiets is zeer belangrijk. Het kan bijvoorbeeld zeer gevaarlijk zijn als jij niet af en toe je remblokken checkt. Of kijkt of de ketting nog wel goed vast zit. Met de juiste tools kun jij gemakkelijk zelf dit onderhoud doen. Smeer je ketting bijvoorbeeld regelmatig met het geschikte vet. Lak de fiets buizen met de juiste lak. Alles is aan te schaffen. Zelf wielen vervangen, of je zadel lager zetten is geen probleem. Met de verschillende soorten en maten sleutels weet jij zeker dat jij elk onderdeel los kan krijgen of juist vast kan maken. Er zijn zelfs sprays die jouw fiets goed schoonmaken en je fiets er weer zo goed als nieuw uit laten zien.
Als je bang bent dat het zelf onderhouden van je fiets je vieze handen geeft, dan zijn er zelfs handschoenen te vinden die jouw handen vrijhouden van smeer, vet en vuil. Ook zijn er vetspuiten ontwikkeld zodat jij zelf niet met je handen hoeft te smeren in alle kiertjes.
Door al deze tools wordt het onderhouden van je fiets gemakkelijk en zelfs plezierig.

Titel

Ga naar de bovenkant