Goedkope fietsonderdelen

Een ruim assortiment aan goedkope fietsonderdelen

Ben jij een fiets liefhebber, dan weet je dat een fiets niet enkel bestaat uit twee wielen, trappers en een geraamte. Het aanbod aan fietsonderdelen gaat nog veel verder dan dat.

Van fietsbel tot kettingkast

Wanneer je je goed verdiept in hoe een fiets in elkaar zit zul je zien dat een fiets nog best wat onderdelen bevat. Althans, hoe meer onderdelen een fiets heeft, hoe fijner de fiets ervaring. Neem nou eens iets simpels als een jasbeschermer. Niet elke fiets heeft dat. Maar dan wel met het risico dat op regenachtige dagen het achterwiel tijdens het fietsen jouw rug helemaal met regen en modder bespat. Kijk eerst naar jouw fiets gedrag. Gebruik je het voornamelijk in de stad, of gebruik je het vooral in bosgebieden of voor sportactiviteiten. Uiteraard zit de basis van een fiets altijd hetzelfde in elkaar. Elke fiets dient een stuur, handvatten, een zadel, een zadelpen, twee wielen met binnen- en buitenbanden, trappers, een ketting, een rem, et cetera te hebben. Maar bijvoorbeeld niet elke fiets heeft een kettingkast, een jasbeschermer of een bagagedrager. Je hebt alle keus in het uitbreiden van je fiets
De onderdelen die er zijn, zijn gemaakt voor fiets typen. Dat werkt vrijwel hetzelfde als bij auto’s; de accu van een Hyundai past bijvoorbeeld niet in een Opel. Afhankelijk van welk merk en type fiets je hebt kun je onderdelen vinden. Simpel is te selecteren welke fiets je hebt, en zo verschijnt op categorie de onderdelen die bij jouw fiets passen.