Verstuur ons een mail

info@fiets-onderdelen.nl

Bel of WhatsApp

+31 (0)6 83488096

Levering in Nederland en België

Fiets-onderdelen.nl levert momenteel haar producten door heel Nederland en België. Wij verzenden onze paketten via postorder bedrijf PostNL en postorderbedrijf DHL. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zal uw pakket binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd worden.

Betaalmethodes bij Fiets-onderdelen.nl

Betalen is bij Fiets-onderdelen.nl zeer veilig omdat wij gebruik maken van het betalingssysteem Sisow.nl. Dit betekend dat u veilig via iDEAL (Nederland) of via Mister-Cash(België) kunt betalen, in de betaalomgeving van uw eigen vertrouwde bank. Daarnaast kunt u ook betalen per bankoverschrijving of per CreditCard.
Hieronder vindt u een toelichting over de betaalmethodes die worden geaccepteerd op Fiets-onderdelen.nl.

iDEAL betaling (internetbankieren) Aanbevolen

iDEAL betalingen aan Fiets-onderdelen.nl worden verwerkt door onze payment service provider Sisow.nl. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van iDeal: www.ideal.nl.

Mister Cash betaling (Aanbevolen)

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betalingen verlopen via onze payment service provider Sisow.nl. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Credit Card betaling

Bij Fiets-onderdelen.nl kunt u veilig via een SSL beveiligde verbinding met VisaCard, EuroCard en MasterCard betalen. Deze betalingen verlopen via payment-provider Sisow.nl. Deze partner heeft ruime ervaring met de verwerking van creditcard betalingen. Voor meer informatie over creditcardbetalingen bent u ten alle tijde vrij om contact met ons op te nemen. Onze gegevens zijn vermeld op de contact pagina.

Betalen via Overboeking

Overboekingen aan Fiets-onderdelen.nl worden verwerkt door onze payment service provider Sisow.nl. In het bestelproces krijgt u een referentienummer, u kunt dan direct een overboeking plaatsen met het verkregen referentienummer als betalingskenmerk. Zonder juiste vermelding van het referentienummer kan uw bestelling onverhoopt vertraging oplopen, controleer deze dus goed.

Levering :

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL, PostNL Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 20:00 plaatsvinden. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Bestellingen die op vrijdag na 12.00 worden geplaatst worden op zijn vroegst op de eerstvolgende dinsdag geleverd. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de levering van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier.

Richtlijnen levertijden PostNL

Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur (ma-vrij) besteld, is de volgende dag ( levering in principe binnen 24 uur) in huis! Wij versturen onze pakketten met PostNL. Mocht één of meerdere van de door u bestelde product(en) niet op voorraad zijn, dan kunt altijd contact met ons opnemen voor een specifiekere leverdatum.

Verzendtarieven :

Nederland:
Onze standaard verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 per bestelling.
België:
Onze standaard verzendkosten naar België bedragen € 8,95 per bestelling.