Verstuur ons een mail

info@fiets-onderdelen.nl

Bel of WhatsApp

+31 (0)6 83488096

100% veilig betalen

Betaal veilig met IDeal vanuit je eigen bank.

Verzending in héél NL & BE

Bij fiets-onderdelen.nl

Neem contact met ons op

Via Whatapp, telefoon of contactformulier

Olie Castrol Power RS Racing 4T 5W-40 – fles à 4 liter

63,96

Omschrijving Castrol POWER RS Racing 4T is een volledig synthetische motorolie voor moderne, high performance 4-takt motorfietsen. Castrol POWER RS Racing 4T is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende berijders met een sportieve rijstijl. Sportief rijden of rijden op circuits genereert veel belasting, wrijvingsverliezen en temperatuur in de motor. Castrol POWER RS Racing 4T volledig synthetische olie met Race Derived Technology heeft zich bewezen voor een duurzame filmsterkte en het behouden van een snelle acceleratie in race omstandigheden. Het is getest en bewezen voor een superieure acceleratie en motorrendement. Toepassingen Castrol POWER RS Racing 4T is ontwikkeld voor toepassing in high performance 4-takt motorfietsen om optimaal vermogen te leveren onder alle omstandigheden.. Het is geschikt voor alle merken 4-takt motorfietsen, voor zowel carburateur als injectie waar een API SN en JASO MA of MA2 wordt aanbevolen. Voordelen
  • Volledig synthetische 4-takt motorfiets motorolie met Race Derived Technology
  • Vernieuwde Castrol POWER RS Racing 4T biedt uitstekende bescherming van motor en transmissie ook bij race circuit gebruik.
  • Castrol POWER RS Racing 4T geeft een superieure acceleratie in race omstandigheden
  • Uitstekende bescherming van het uitlaatsysteem en de katalysator Product prestatie claims
  • API SN
  • JASO MA2 Opslag Bij voorkeur onderdak. Wanneer men genoodzaakt is om vaten buiten op te slaan dienen deze horizontaal te worden gelegd, met de bondels onder het olieniveau, ten einde intrede van water en het uitwissen van opschriften te voorkomen. Producten mogen niet opgeslagen worden bij een temperatuur boven 60 °C of blootgesteld worden aan felle zon of aan temperaturen onder het vriespunt.
  • Beschikbaarheid: 17 op voorraad