Verstuur ons een mail

info@fiets-onderdelen.nl

Bel of WhatsApp

+31 (0)6 83488096

100% veilig betalen

Betaal veilig met IDeal vanuit je eigen bank.

Verzending in héél NL & BE

Bij fiets-onderdelen.nl

Neem contact met ons op

Via Whatapp, telefoon of contactformulier

Tyre Glider – rood

15,56

De Tyre Glider is een kleine en compacte evolutie van de traditioneel ontworpen bandenlichters die momenteel op de markt zijn. Het unieke ontwerp en de kenmerken zorgen ervoor dat het verwisselen van een fietsband nu voor iedereen toegankelijk is en de taak op een efficiëntere manier voltooit, waardoor zelfs de meest nauwsluitende banden in alle fietsdisciplines snel kunnen worden verwijderd en geïnstalleerd.
Belangrijkste kenmerk 1 De gepatenteerde ‘vleugel’-clip op de bandglijder zorgt ervoor dat het product langs de velg kan worden geduwd, wat een uniek ontwerp heeft, en vervolgens de bandhiel weer op de velg achter de bandglijder plaatst. Zodra de Tire Glider weerstand ondervindt, stelt het ergonomische ontwerp de gebruikers in staat om de volledige kracht van hun lichaamsgewicht te gebruiken in een neerwaarts traject, waardoor de weerstand van de banden daalt tot het punt waarop deze gemakkelijk terug op de velg springt.
Belangrijkste kenmerk 2 Door de bredere dan normale scoop op de bandglijder en de hoek waaronder deze is ontworpen, kan deze onder de hiel glijden zodra deze van de velg is losgemaakt. Terwijl u vervolgens naar beneden trekt, in tegenstelling tot traditionele bandenlichters, zit de Tire Glider perfect en veilig op de rembaan van het fietswiel op een horizontale manier. Vanaf hier, door gebruik te maken van de volledige kracht van uw lichaamsgewicht in combinatie met het feit dat meer van de bandhiel al is verwijderd vanwege de bredere scoop, wordt de rest van de bandhiel veel gemakkelijker en sneller verwijderd dan enig ander ontwerp op de markt
Productafmetingen:
  • Lengte – 7,8 cm
  • Breedte – 4,3 cm
  • Diepte – 3,2 cm
  • Gewicht 23g
  • Materiaal POM
  • Kleur: rood
  • Beschikbaarheid: 714 op voorraad